Uw woning verkopen?

  • Vertrouw op onze effectieve aanpak.

U wilt uw woning verkopen. Misschien omdat u kleiner, groter of ergens anders wilt wonen of omdat uw persoonlijke situatie is veranderd? Er zijn genoeg redenen om een eigen woning van de hand te doen. Wilt u uw huis of appartement goed verkopen tegen de juiste prijs? De verkoop van uw huis verloopt soepel met hulp van een goede verkoopmakelaar.

“ Hallo, wij komen even kennismaken”

Zoals we streven naar een perfecte match tussen u en uw nieuwe woning of de nieuwe bewoners van wat u uw thuis noemde, zo streven we ook naar een klik tussen Basten makelaardij en u. Daarom stellen we ons in een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor en vertellen we u alles over onze werkwijze. Met uw verhaal en wensen bekijken we de mogelijkheden en stippelen we samen een strategie uit.

Uw woning verkopen begint met een waardebepaling.

De huizenmarkt in de regio Nijmegen, Arnhem, Wijchen en omstreken kent voor ons geen geheimen. Met jarenlange ervaring in de makelaardij kennen we de sterke punten van een woonwijk, zien we waar kansen liggen en weten we precies welke woningzoekenden een match zijn voor uw huis of appartement. Voordat we het huis daadwerkelijk in de markt zetten, is een waardebepaling nodig. Op basis daarvan bepalen we samen met u de verkoopprijs.

Het complete plaatje voor de verkoop van uw woning.

Er is maar één kans voor een goede, eerste indruk en die kans pakken we door uw huis of appartement perfect te presenteren. Hoe uw huis gepresenteerd is cruciaal voor een snelle verkoop. We stellen zorgvuldig de presentatie samen die bestaat uit een pakkende tekst, prachtige foto’s en een duidelijke plattegrond. Wanneer alles akkoord is wordt de woning op internet geplaatst, zowel op onze eigen website als op Funda. Verder zorgen voor een “Te Koop” bord en starten een zoektocht door ons eigen zoeker bestand en persoonlijke netwerk met honderden actieve zoekers. Ook stellen we onze collega makelaars van de VBO op de hoogte zodat ook zij kunnen uitkijken naar een koper. Daarnaast zullen we er alles aan doen om er voor te zorgen dat jouw huis gezien wordt. Goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een vastgoedfotograaf. Dat doen we altijd in overleg met u.

Een vastgoedfotograaf weet precies hoe hij een woning in de kijker moeten zetten. Potentiële kopers beslissen in een paar seconden of ze een huis willen bezichtigen, dus de woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard. Daarnaast brengen wij jouw woning onder de aandacht:

  • In de verkoopbrochure;
  • Op www.funda.nl; 
  • Op social media, zoals Facebook, Instagram
  • Op de website van Basten Assurantien & Makelaardij
  • In de etalage van ons kantoor in de Ooij.
Afspraak maken
Basten Assurantiën & Makelaardij

De bezichtigingen

De makelaar maakt afspraken om jouw huis te bezichtigen. Hij leidt de koper rond en stelt vragen om te kijken of en hoe er aan de behoeften van de koper kan worden voldaan.

De onderhandelingen

Spannend, er is een kandidaat! Nu komt het erop aan om de prijs te krijgen die jij in je hoofd hebt. Maar hoe doe je dat? Gelukkig hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Onze makelaar heeft vaker met dit bijltje gehakt en beheerst de fijne kneepjes van het onderhandelen. Zo komen we tot de beste prijs voor jouw huis.

Een goede verkoop

De champagne knalt. Een huis verkopen is een feit. Althans, mondeling. We zijn in de laatste fase en dat is de stap van de verkoopakte. Wij stellen hem voor je op met daarin de waarborgsom en een aanvaardingstermijn. We bekijken ook de financieringsmogelijkheden van de koper. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. We zorgen voor de controle en de ondertekening van de benodigde papieren van de betrokken partijen en regelen alles met de notaris. Als laatste volgt de overdracht van de woning en de officiële overhandiging van de sleutels. Bij Basten Makelaardij krijgt u de juiste ondersteuning vanaf het moment dat u beslist om uw woning te willen verkopen tot aan het moment dat de champagne open mag!

Uw voordelen als u uw woning verkoopt via Basten Makelaardij.

  • – Perfecte kennis van de lokale huizenmarkt
  • – Professionele en optimale presentatie
  • – De beste prijs voor uw huis of appartement
  • – Ondersteuning en advies vanuit kennis en ervaring