Nassaustraat 9 | 6576 BP Ooij | 024-6631510

Aankopen

U gaat voor het eerst een woning gaan aankopen of u gaat een vervangende woning aankopen maar u weet niet zeker of het wel de juiste keuze is voor u.

Bij Basten Makelaardij krijgt u een totale begeleiding

Wij beginnen bij het begin!

  • Bepaling van uw financiële positie. Voordat u gaat kijken naar huizen moet u natuurlijk wel weten tot hoever u kunt gaan. Daarom beginnen we altijd met een bepaling van uw financiële positie.
  • Bepaling keuze van locatie en type woning
  • Begeleiding bij het zoeken van uw woning. Wij zoeken voor u naar een geschikte woning en uiteraard gaan wij met u mee naar bezichtigingen.
  • Onderhandeling. Als aankoopmakelaar gaan wij, in overleg met u, voor u onderhandelen over de koopprijs. Zo weet u zeker dat u de woning niet te duur koopt.
  • Afronding. Onze begeleiding eindigt pas bij de notaris. Wij staan u terzijde bij het passeren en, indien u dit wenst, helpen wij ook bij zaken zoals het aanvragen van uw maandelijkse teruggaaf.

In tegenstelling tot veel van onze collega`s die vaak een percentage van de koopsom vragen voor deze diensten hebben wij een vaste prijs.

SPECIAAL  AANKOOP ALL INCLUSIVE ARRANGEMENT

Bij het kopen van een bestaande woning komen allerlei kosten om de hoek kijken, de kosten koper. Deze extra kosten kunnen behoorlijk oplopen.

Profiteer nu van ons All inclusive arrangement en beperk uw kosten ongeacht de koopsom !!

De volgende kosten zijn in ons arrangement opgenomen:

– Aankoopbegeleiding

– Begeleiding van het gehele traject tot aan de notaris

– Controle van de koopakte
– Controle van de leveringsakte
– Controle van de hypotheekakte

Dit alles voor € 2.800, – INCLUSIEF BTW!

Voor meer informatie en de voorwaarden staan wij u graag te woord.

* Helaas kunnen wij u geen korting geven op de overdrachtsbelasting en toetredingskosten Vereniging van eigenaren.

Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met ons kantoor. Ook kunt u het reactieformulier invullen, dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.